Saturday, April 7, 2012

Setelahh sekiann lama...Giveaway T.P.K

| | 1 budak manis :)

Assalamualaikum w.b.t




SAYA JOIN!!
okay tak tahu nak start mcam mana...
ermm..ummi dh bca blog Tangan Punya Kerja nihh sejak tahun lepas tu pun ummi thu dri Blog Ayeem Ayam :)
ummi suka bcer blog nih for several reasons :

  1. because i love manga/cartoon : ya! so,point kat sinih ummi suka tengok lukisan  kak faten yang sangatt comey tu!! weehhehehe and i hope i can drawing mcm akak.. ^^ turun2kanlahh ilmu tu yerr~
  2. cause ummi suka bcer comic strip psal your life...especially time duk mrsm dulu...its completely nk same dngan kehidupan ummi dkat mrsm dulu..dengan msaalah toilet,cikgu and kawan kawannya..hahaha suka sangat!! THIS ONE I LOVE MUNcHY much2!! memang kanak2 mrsm nihh tak pndai nk flush tndas and cuci sinki tu ke...huhuhu!
  3. Ummi suka dengan blog kak faten yg teramat sooper dimple simple...so takyahlah tunggu lama2 nk reload...blog akak pon bukan bnyakk sngat dengan widget2 yang kdang2 boleh 'membulukan' mata..hehe yg sya tak suka pula satu nihhh aje satu nihhhh je akak...ehehm *betulkan mic sekejapp*..................maaf siaran hilang ya!! =..=''>
  4. My suggestion for your blog pula...lalalala akak letak lah background bunga2 ke..polkadot ke..kartun ke...untuk menceriakan lagi suasana di hari raya  si pembaca...ihikhik *ikhlas dri hati nurani* ^^
***
and this drawing ummi lukis sejak tahun lepas lagii..tp tak tahu nk kasi mcam mna dekat kak faten..hope you like it..!!





*Tread sew scout notebook boleyy?*

1 budak manis :):

faten osman said...

hi ummi :D
thanks ya join and bagi cadangan.
nanti drawing tu saya trade. hee ^u^

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance