Thursday, March 22, 2012

Sya hnya taip tnpa memikirkan mksudnya..MALAS

| | 1 budak manis :)
Even ak tak pndai bab2 explain nih..tp ak nk jugak!

Assalamualaikum w.b.t

Straight to the point..aceceh! Ketepikan dulu bab result spm pakwe makwe korang sbb ak nk citer pasal novel ini.

So,ianya mengisahkan seorang prmpuan (Ava) yg kematian kekasihnya (Jackson)..
Nak diringkaskan lah..*mcm jwab soalan summary lh plak* uhuk2 series pliss..stlah diriview oleh ak beberapa hari nih..
This novel spttnya HANYA untuk under 18..tp ckgu terlepas pndang..maybe dia ingat ak nih form5 or lower 6 so dia izinkan ak beli..huwaa! bravo una~ okay2 kisahnya mcam nih lerrr ava nih mcm rasa serba salah yg amat atas kematian kekasihnya, jackson tuu..sbb mreka nh type of couple yg bangang  suka cabar mencabar antara satu sama lain.. One day tu Ava pn cbarlah Jackson nih terjun drpd atas tebing ke dalam sungai tmpt dia pi piknik tu..dan kedebosh mati lah mamat tu..ahakS!.... stop2 ak takde mood larr nk explain2 dalam blog nih sbb ak failed bab2 mengexplain nih dan ak rasa ak amat tak layak nak dilantik menjadi guru muda sbb ak ada twisted tongue.. kau ada?

tp apa yg ak nk HIGHLIGHT kat sinih..
First, ak beli buku nih dngan harga Rm 10 jer tp kualiti nya tak sebest mane  you know bahan recycle..well,syangi bumi anda..hoho
second,
ak bcer dua muka surat ak dah nak nangis sbb..
byangkan lh wlaupun ak nih takde pakwe mcm korang okay, just imagine lh klau yours bff mati meninggalkan hidup korang mcam tu aje..
and than lepas tu mari menghantui korang plak..ek? okay2 dahh
baik ak pi solat Isyak drpd duk citer kisah novel yg berbelit belit belit nihh..I LIKE <3

sambungann..

fuwahhhh!
Letih,penat selepas bermain badminton dngan adik ak depan rumah td wlaupun tngah2 mlam nih...
Minggu nih bnyak sngat tragedi yg berlaku...Insyallah klau ak mampu dan rajin untuk bercerita even korang meluat nak membacanya~
beh mcm lh ak ade readers.. :(
Bia lah ak suka cra ak express prasaan ak dlam nih...sbb bila ak bcer balik ianya amat melucukan..bweh2
memandangkm hidup ak smakin busy dngan ujian duniawi skrang nih so ak tak sempat  nak edit pic cantik2..haish~


Penggunaan ak dlm blog amat tidak best tp ak terpksa buat sbb someone ad kata penggunaan sya dlm blog nmpka sngat ak nih gedik..
ak rasa sya lg sopan..entah lah~




1 budak manis :):

Crazystudentmir said...

"Sya" lg sopan and ia lg lembut....hheheheh

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance