Sunday, January 1, 2012

Ideal kowt?

| | 2 budak manis :)
Assalamualaikum, okeyh 2 rasenya me tk penah lg citer psal my lelaki idaman..okeyh geli kejap~ Normal2
he must be taller than me yo, pkai spek *bru smart*, and normal*not gay yo!!haha*

I've met a lot of people spisis mcm 2 tp syg prngai mcm setan.. at my mktb dulu pn rmai yg jenis mcm tu tp syg
ummi tak penah nk brckp dngan dia. Anyway dia kpunyaan my kwan ..sorry to say sya tak suka merampas hak kepunyaan org lain..share2 pn tknak ok

so for this 2012 at stesesn kreta api wakaf bharu i met a new one yo!! lg hensem dri mamat korea koya , his really tall, dan pkai spek :)
dan yg terharu skali he's not with his gf or lepak2 dngan kwan but with his parents yo! tngah ambik2 gmbr dngan camera nikon dia tu..
okeyh!! *this heartbeat dtg smula* chill mi.
okeyh ummi just tngk2 skilas cam2 jer kt dia dngan parent cause his to AWESOME..weh!! pham tak dia tu iee..rase nk terjun j kt rail keta api td~tahu tak btp sejuk nya hati nih tngk ank yg soleh *sob3*

tp syg me just let go the chance that i had td
 citer nya mcm nih..*okeyh2 taknak dengar sila cross out k..,jeles lah tu*
*okeyh nk dngar,meh kawe nk cito*

At first,ummi ingt kn Mr Train*pggil laki tu mr.train neh* tu yg nk naik keta api tp parent dia yg naik..
and kebetulan train yg sama with my abe :/ and kebetulan yg lg parent dia duduk sblah my abe katil..and KEBETULAN lg tingkap mereka berseblahan.. me dh jumpa my abe but Mr.train tu xjumpa lg parent dia yg duk sblah my abe tu..and masa tu otak ummi xbleah nk kumuh rasenya..rase mcm ad peperangan antra hati dan otak


hati ; weh,ngok g lh pnggil laki tu..mok yo duk terkapai kapai kat window train nihh (cuba imagine sndri..kih3)
otak ; mg takyoh wak kijoan ngok ngek lh trah..mg ingat mg sapo nk kecek nga ore smart lgu tu..HAH!!
hati ; nyibuk ah kakah nihh...weh ngok g lahhh pnggil nuh,sie k mok yo tu..
otak ; oloh nyo napok lah nati, bukannya dia buta...weh trah..JANGAN IKUTKAN HATI
hati ; nk gocoh ko baso otak kuning..
otak ;#$@%&^
*berlakunya pergaduhan antra otak dan hati..heheh*
--imagination--


and lastly ummi tak thu nk buat ap and at the same time his mom look at me..okeyh! sbgai menantu    maknusia yg baik
cepat2 ~





i told my mama- *damn kn ak nihh..=.= im not brave enough bro*
my mama called him..i mean mr.train, tp dia ad soundtrouble maybe..hahah and than me dngan smngt berkobar turut pnggil dia..
kesian kt mak dia// *bangang2 sakit dahi ak hrinih*

me : abe! abe! *poonnnnnnn bunyi train nk bertolak*
mr train : terkial kial cri mak dia..
mama : dik dik!!
me: abe! abe ! ~ Dik!! DIK!! (mane tahu dia ingat ak nih mkcik..)
and he...
duk tercegat situ..and the train left lastly

and me rasa bersalah yg amat..knp lh ak PENGECUT mcm nihh..peluang dpan mata weh!!
at least bleh dngr suara shakh rukh khan dia tu..haha eh2 tak2, at least bleh tlg dia tngk mak dia..
:( and spnjang shopping harinih kt KB tak mnjd sbb my heartbeat tak tahu nk berhenti

sob3 susah nk jumpa ank yg soleh zaman skrang..*kesat screen kejapp* heheh
okeyh PENGAJARAN jngan lepaskan peluang yg ada..biar malu aslkn tak menyesal seumur hidup.okey


YA ALLAH TEMUKAN LAH AKU BALIK DENGAN DIA..AMINN

okay nih terbukti ak normal,minat kt lelaki not perempuan
haish mr.train~ tiba2 teringat kt abe Awieeeee form 5 masa form 1..hik2 STALKER TERHEBAT BEB!! okeyh2 dahh..

2 budak manis :):

Junejune c budak sowt said...

smoga dpt jmpa kt mr. train awk tu balek .. eheh .. syok r cite awk ni ,, anyway ,, trnmpak blog u dr epop ,, jom snggah kt blog sya plak .. cuci2 mta ,, klw sudi ,, follow r sya skali ea ,, eheh :D

ummi.nur.atirah said...

@Junejune - tenkiu dear..alahh ummi xbeli lg epop ntuk bulan nih :) nway tenkiu so much for the info <3

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance