Sunday, August 21, 2011

Jahat ke aku..

| | 2 budak manis :)
and lastly..You keep telling yourself, "that someone is just a friend", but you realize that you can not avoid that "hurt feeling" when you see "just friend tu" bersama ngn org lain..korang selalu cakap..kawan je lah..we are just friend but dalam hati korang mcm ade rase cemburu or tak sanggup tengok die ngn org lain..so at that moment..you are in love..- credit from this understanding blogger :) haha
Assalamualaikum..

masa Form 1
"eh ummi mg nih kacip ah nga "tuut" nih..."..
aku "ehh..biase2 ah saem lamo,sekelas pulok tuu..haha"
dia " tahu gak saem lamo nih..kena utamakn dulu"
*berangan seko2
and sometimes tuu aderlah random yang sll tnya about him..
I just telling the truth.. that his bla bla bla..tp dalam hati :|


Tadi kat sekolah, ummi bersembang dngan awek dia..
dalam hati nih ummi rase macam ummi nih jahat sangat sbb marah dia jadi gefren "someone tuu"
ummi tahu gf dia tuu baek sangat..sbb dia penah mnjd my really2 good friend..so, i knows she well
ummi doakan sangat sangat agar diorang akan berkekalan cause she already good for him :)

I've to face the fact thats he only my friend not mine forever..
but I wish that we can get friendly back..
There so much things that i want to share with you and i bet you also have too..right??

"Cinta bertepuk sebelah tangan dah habis"

Fact : Kawan aku cakap aku nih memilih..
Terima kasih, yes i bit choosing..sbb aku sedar diri aku
nih xseperfect,xsecantik,xselawa manew pon..tapi aku hanya secantik
diri aku..paham?? and i never be couple cause i not too perfect for them
Just be yourself,and people will love the real of you
*haha
besyukur lahh..kalau kita ini tidak sempurna sbb Allah nak kita sedar
yang kita masih memerlukan Dia..

"ketenangan & kebahagiaan itu umpama
hembusan dari langit,
diturunkan ke lubuk hati orang2 yg beriman.
Mereka akan tetap berhati teguh taktala orang lain mengalami
kegoncangan.
Tetap yakin taktala orang lain penuh keraguan
Tetap sabar taktala oran lain berkeluh kesah
Dan tetap berlapang dada taktala orang lain runsing"

2 budak manis :):

Crazystudentmir said...

knape ni sedih sgt..rilek masa masih panjang...

ummi.nur.atirah said...

takdenya sedih.. haha
emo siket jaaah :) semeta jaahh,bukok peti minum air lego lahh pahtuu..

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance